bekend door het aanbieden

Post your Links to Your Sites here. I am not responsible for sites listed here they are user posted so please be responsible and look it over before you click on a link here. All post in other sections of the Survey Forum will be moved to here or deleted. Please keep it survey related... Note: I only look to see if the site is decent if not I will Remove the post.
lasky1994
Posts: 2255
Joined: Thu May 24, 2018 12:37 am
Enter the middle number below: 367
Contact:

bekend door het aanbieden

Postby lasky1994 » Sun Nov 10, 2019 10:43 pm

Roger Ebert was een van de meest gerenommeerde filmcritici van de 21ste eeuw. Hij creëerde zijn eigen blog voor filmrecensies in 1999, die vijf jaar na zijn dood nog steeds actief is.

Deze website werd bekend door het aanbieden van gedetailleerde, openhartige en vaak harde beoordelingen van aankomende films. Alle films worden beoordeeld met sterren,Adidas Superstar Mujer Negras dus Adidas Zx 700 Dames lezers kunnen Nike Air Max Classic BW Womens ze objectief vergelijken voordat ze in de theaters worden gezien.

De vrouw van Ebert, Chaz, heeft een zeer actieve rol op de site gespeeld sinds de dood van haar man. Een van haar prioriteiten is het bereiken van vrouwelijke schrijvers. Dit heeft ertoe bijgedragen een groot aantal vrouwelijke lezers te trekken dat door andere filmblogs over het hoofd is gezien. Collider is een andere toekomstgerichte filmrecensieblog. Ze gebruiken verschillende bronnen om de productiewaarde, plotlijnen en andere elementen van aankomende films te voorspellen. Collider beoordeelt regelmatig filmtrailers om deze voorspellingen te doen. Ze krijgen ook binnenverhalen van de cast en crew. Hun talent voor het analyseren van filmtrailers lijkt echter hun voorsprong te zijn. De meeste inhoud op hun voorpagina is gebaseerd op filmtrailers die de Adidas ZX 700 Damen auteurs Nike Air Max 2017 Womenshebben Nike Air Max 95 Womens beoordeeld.

De meeste filmblogs zijn gericht op het beoordelen van aankomende of nieuw uitgebrachte films. Screencrush heeft een andere aanpak, waardoor het een monopolie heeft op een specifieke lezersbasis. Hoewel het enkele traditionele nieuwsartikelen over films behandelt, legt Screencrush een grotere nadruk op het bestuderen van de factoren die sommige films beter maken dan andere. Veel van hun beste artikelen vergelijken en contrasteren recente films. Hier zijn enkele voorbeelden:

Return to “Links to Other Sites”

Who is online

Users browsing this forum: file_download, Google [Bot] and 30 guests